W Centrum Kształcenia Zawodowego i Ustawicznego odbyły się V warsztaty i konkurs III Edycji Ogólnopolskiego Projektu Kulinarnego „Dzień z Podravką”. Warsztaty i konkursy w tym cyklu skierowane są do uczniów i nauczycieli szkół gastronomicznych z terenu całej Polski. Twórcą projektu jest Aleksandra Ciszewska.
2013-11-14 00:00:00Zdjęcie 1 z 18
Zdjęcie 2 z 18
Zdjęcie 3 z 18
Zdjęcie 4 z 18
Zdjęcie 5 z 18
Zdjęcie 6 z 18
Zdjęcie 7 z 18
Zdjęcie 8 z 18
Zdjęcie 9 z 18
Zdjęcie 10 z 18
Zdjęcie 11 z 18
Zdjęcie 12 z 18
Zdjęcie 13 z 18
Zdjęcie 14 z 18
Zdjęcie 15 z 18
Zdjęcie 16 z 18
Zdjęcie 17 z 18
Zdjęcie 18 z 18