Jesienne zapachy i smaki opanowały legnickie Bistro N22. Kiedy temperatura na zewnątrz spada, w kuchni restauracji wrze. Menu zostało skrojone tak, aby wykorzystać najlepiej to, co kojarzy się z jesienią. Nic więc dziwnego, że w karcie królują grzyby, dynia czy bakalie.
Nie zabraknie dań z dyni, leśnych grzybów czy dań z wątróbką w roli głównej. W jesiennym menu znalazły się nowe przystawki: pate z wątróbki z dodatkiem brendy podawany z konfiturą z żurawiny, czy tatar z buraka z kozim serem i gruszką. W chłodne dni gości rozgrzeje krem z dyni z pierożkami z kaczką.
W daniach głównych w nowej, jesiennej odsłonie powraca wątróbka, kaczka, łosoś czy żeberka znane z poprzednich menu.
Promocje pozostają bez zmian:
-w poniedziałek frytki lub colesław gratis do każdego burgera,
- we wtorek wszystkie dania z krewetkami -15 proc.,
- w środę studenci mają rabat 20 proc.,
- w czwartek wszystkie makarony 15 proc. tańsze,
- nowe rozgrzewające herbaty oraz drinki,
-happy hours od poniedziałku do czwartku od 18:00 do 20:00 na: piwo Kozel, Pilsner oraz wino stołowe,
- rodzinna niedziela dania dla dzieci - 50 proc.
Jesienne menu zostało przygotowane przez szefa kuchni Bistro N22 Darka Kamińskiego. Codziennie pyszne dania przygotowuje zespół bardzo zdolnych i pełnych pasji kucharzy.[FOTORELACJA]16962[/FOTORELACJA]
Użytkowniku, pamiętaj, że w Internecie nie jesteś anonimowy. Ponosisz odpowiedzialność za treści zamieszczane na portalu lca.pl. Dodanie opinii jest równoznaczne z akceptacją Regulaminu portalu. Jeśli zauważyłeś, że któraś opinia łamie prawo lub dobry obyczaj - powiadom nas [email protected] lub użyj przycisku Zgłoś komentarz
Brak komentarza, Twój może być pierwszy.
Dodaj komentarz