Zamknij

Chrupiący chleb domowy: Jak własnoręcznie upiec pyszny bochenek

17:42, 25.10.2024
Nasz codzienny, zwykły, ale bez niego ani rusz – chleb. Chrupiący, ze złotą skórką, pochłaniany od razu, póki ciepły. To on sprawia, że posiłek staje się wyjątkowy, a każda kromka to mała chwila przyjemności. Niezliczone ilości „przylipek”, pajd, kromali – a to z smalcem ze skwarkami, masełkiem, lub też z kiełbaską, śmietaną i cukrem, z serkiem i pomidorami, i z czym tam jeszcze chcecie.
facebookFacebook
twitter
wykopWykop
komentarzeKomentarze
Jeżeli przypadkowo znalazłeś się w tym video, a nie wyraziłeś na to zgody, prosimy zgłoś to na adres: [email protected]

komentarz(0)

Brak komentarza, Twój może być pierwszy.

Dodaj komentarz