Zamknij
00:00, 04.06.2022
Makaron ze szparagami i gruszki w karmelu przygotowane przez szefa kuchni One Tmie przyprawione niezwykłymi kulinarnymi opowieściami Roberta Makłowicza były zapowiedzią Europejskiej Biesiady we Wrocławiu. Guru Europy na Widelcu gościł na wrocławskim lotnisku, gdzie zachęcał do kulinarnych podróży.
Jeżeli Twój wizerunek przypadkowo znalazł się na tych fotografiach, a nie wyraziłeś na to zgody, prosimy zgłoś to na adres: [email protected]
Zobacz więcej fotorelacji
Konsultacje z ministrem Przemysławem Koperskim
zobacz fotorelację
Laury MCK 2025 rozdane
zobacz fotorelację
Siatkarski Piknik w Siedliskach – sport i zabawa
zobacz fotorelację
W Legnicy znów zabrzmiał Chopin
zobacz fotorelację
Mieszkańcy Kunic mają swój przystanek kolejowy
zobacz fotorelację
Mocny wieczór z „Republikacjami”
zobacz fotorelację
Galeria Satyrykon świętuje 15-lecie
zobacz fotorelację
Zuzanna Lipińska przypomina Ha-Gę
zobacz fotorelację
Taneczne Show „Od marzeń do sceny”
zobacz fotorelację
Tylko remis Konfesku z Sokołem
zobacz fotorelację

komentarz(0)

Brak komentarza, Twój może być pierwszy.

Dodaj komentarz


Dodaj komentarz

🙂🤣😐🙄😮🙁😥😭
😠😡🤠👍👎❤️🔥💩 Zamknij

Użytkowniku, pamiętaj, że w Internecie nie jesteś anonimowy. Ponosisz odpowiedzialność za treści zamieszczane na portalu lca.pl. Dodanie opinii jest równoznaczne z akceptacją Regulaminu portalu. Jeśli zauważyłeś, że któraś opinia łamie prawo lub dobry obyczaj - powiadom nas [email protected] lub użyj przycisku Zgłoś komentarz