Przygotowywane są na 24 sposoby, znikają z talerzy tak szybko, że kucharki ledwo nadążają z ich przygotowaniem. Wielka śledziowa uczta w Tivoli potrwa do niedzieli.
Na półmiskach wdzięczą się kolorowo i apetycznie wyglądające potrawy, których głównym składnikiem jest ta niepozorna ryba. Wszystkie świeże i przygotowane na bieżąco. -Smakoszy mamy od rana i nasze panie w kuchni stale dorabiają kolejne porcje żeby nikt nie musiał czekać, będziemy naszych gości raczyć śledziami aż do niedzieli – mówi jedna z pracownic Tivoli.
Każdy zdąży pójść i nacieszyć podniebienie nawet kilkoma porcjami. Jest w czym wybierać, potrawy wyglądają tak smakowicie, że ślinka cieknie na ich widok. Delektować się nimi można do zamknięcia lokalu. Ale, jak mówią pracownicy Tivoli, jeśli ktoś przyjdzie w ostatniej chwili przed zamknięciem, również zostanie obsłużony. Śledzie można też kupić na wynos i zjeść na przykład na kolację. Smacznego.[FOTORELACJA]9277[/FOTORELACJA]
Brak komentarza, Twój może być pierwszy.
Dodaj komentarz