Chemię do gotowania poczuła gdy jeszcze była dzieckiem. -Zamieszałam wodę, mąkę i proszek do pieczenia, ciasto urosło. „Chemia” zadziałała podwójnie, bo gotowanie pokochałam – śmieje się Kasia.

Kilka miesięcy temu przyjaciółka namówiła ją do startu w czwartej edycji programu MasterChef. Zachwyciła jury swoją kaczką z zimnej patelni i została jedną z czternastu uczestniczek. Dziś trwa jej przygoda z programem.
-Gotowanie. To właśnie gotowania uczę się tam najmniej. Dzięki uczestnictwu w programie przede wszystkim poznaję siebie i to jest prawdziwa nauka i szkoła życia, jaką tam pobieram – mówi Kasia Byczko.
O samym uczestnictwie w MasterChef mówi niewiele bo obowiązuje ją tajemnica. Jak potoczą się jej losy dowiemy się dopiero za kilka tygodni. Niebawem ukaże sie na lca.pl wywiad z Kasią, która opowiedziała o sobie oczywiście gotując kolację.[FOTORELACJA]10430[/FOTORELACJA]
Brak komentarza, Twój może być pierwszy.
Lilie wodne i rośliny bagienne na Kozim Stawie
Będzie pięknie.
Gresc
19:25, 2025-11-06
Lilie wodne i rośliny bagienne na Kozim Stawie
Pan Baszczyk to bardzo kulturalny człowiek, zawsze i wszystkim mówi dzień dobry bez względu na stanowisko.
Bardzo miły człowiek
19:19, 2025-11-06
Lilie wodne i rośliny bagienne na Kozim Stawie
Na Kozim Stawie tajemniczy spokój tkwi, Gdzie Nymphaea Fabiola, Alba, Attraction się śni. Ich kwiaty jak marzenia, co w nocy się snują, W sercu cichym i głębokim duszę budzą. Fabiola z białym uśmiechem na wodzie tańczy, Jak wspomnienie dawnych dni, co serca nie znają końca. Alba jak anioł, delikatna, czysta, pełna łaski, W jej blasku się gubi każdy smutek, każda łza. Attraction przyciąga, jak magnes do serca głęboko, W jego spojrzeniu kryje się tajemny, gorący szept. Na Kozim Stawie echo miłości i nadziei trwa, To miejsce pełne magii, co duszę koi i gra. W tej ciszy, wśród kwiatów i wody czuć, jak serce drży, Jak piękno i emocje łącza się w jednym tchnieniu, chwil. Bo Kozie Stawy to miejsce, gdzie dusza się odnajduje, Gdzie każda roślina, każda fala serce rozgrzewa i koi.
taki wierszyk
18:29, 2025-11-06
Papierowe awizo odchodzi do historii od stycznia
Mam pytanie do specjalistów. Założyłem skrzynkę cyfrową. Czy informacja o tym, że pojawiło się w niej jakieś pismo albo list, zostanie mi przekazana na mój adres email? Bo sprawdzanie zawartości skrzynki poprzez logowanie się do niej powoduje ciągłe wpisywanie kodów dostępu (u mnie z kawałka plastiku), a to zajmuje trochę czasu.
Robert
18:03, 2025-11-06