Uczestnicy zawodów w łucznictwie konnym spotkali się przy jurtach w Raczkowej na imprezie integracyjnej.
Adam Szczęsnowicz z zawodu jest taksówkarzem, z zamiłowania kucharzem. Swoją miłość do gotowania realizuje pomagając siostrze w jej restauracji, przygotowując tam tradycyjne tatarskie potrawy. Drugiego dnia łucznicy zajadali się wołowiną w sosie własnym przygotowaną przez niego. Apetyty po walce dopisywały.[FOTORELACJA]8495[/FOTORELACJA]
Użytkowniku, pamiętaj, że w Internecie nie jesteś anonimowy. Ponosisz odpowiedzialność za treści zamieszczane na portalu lca.pl. Dodanie opinii jest równoznaczne z akceptacją Regulaminu portalu. Jeśli zauważyłeś, że któraś opinia łamie prawo lub dobry obyczaj - powiadom nas [email protected] lub użyj przycisku Zgłoś komentarz
Brak komentarza, Twój może być pierwszy.
Dodaj komentarz